Regulament lideri

In jos

Regulament lideri

Mesaj Scris de Turock la data de Lun Ian 29, 2018 11:45 pm

Regulamentul de lideri:
1. Orice lider are indeplinirea de a-si controla membrii, in cazul in care membrii nu se pot controla si liderul va avea putin de suferit.
2. Orice lider are dreptul de a-si alege membrii pe care ii doreste.
3. Orice lider ales trebuie sa isi construiasca topicul.
4. Orice lider trebuie sa respecte regulamentul forumului cat si cel al server-ului.
5. Orice lider inafra de cele periculoase au indatorirea de a crea un topic in care membrii cat si liderul sa posteze filmulete/poze din timpul actiunii pe care acestia o fac.
6. Orice lider care vrea sa renunte din functia sa in care nu are cel putin 7 zile v-a fi dat afara cu 10 FPK.
7. Liderii de factiuni periculoase au indatorirea de a crea un Topic cu numele 'Activitate war' in care se vor posta poze/filmulete din timpul war-ului.
8. Liderii de factiuni periculoase au indatorirea de a face war in fiecare weekend intre orele 19:00-00:00 (cel putin unu pe zi).
9. Liderii de factiuni periculoase sunt nevoiti sa creeze un topic cu titlul 'Invoiri war' in care vor posta data invoirii war-ului.
10. Fiecare lider este rugat sa creeze un log in care sa prezinte situati factiunii, adica fiecare data cand intra sau iese un player din factiune, motivul si daca a iesit cu fpk sau nu.
11. Liderul factiunii 'Parlament' are indatorirea de a participa la atentatele de la primarie in cazul in care acestea se produc.
avatar
Turock
Admin

Mesaje : 11
Data de înscriere : 20/01/2018

Vezi profilul utilizatorului http://toxic-game-rpg.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum